نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

آمریکا به فکر تقویت گنبد آهنین افتاد

آمریکا به فکر تقویت گنبد آهنین افتاد در پی ناموفق عمل کردن سامانه گنبد آهنین در دفع حملات راکتی گروه‌های مقاومت، رئیس‌جمهور آمریکا وعده داد این سامانه را تقویت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی وعده داده سامانه گنبد آهنین را تقویت خواهد کرد.

 

بایدن در یک سخنرانی بامداد جمعه به گفت‌وگوی تلفنی‌اش با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «به او درباره تقویت سامانه گنبد آهنین اسرائیل جهت حصول اطمینان از امنیت و توان دفاعی آن در آینده اطمینان خطر دادم.

 

در درگیری‌های یازده روزه میان گروه‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی بیش از چهار هزار موشک و راکت به سمت فلسطنین اشغالی شلیک شد و ضعف گنبد آهنین در رهگیری و انهدام راکت‌های مقاومت فلسطین  باعث خسارات مالی و جانی زیادی در شهرها و شهرک‌های صهیونیست‌نشین شد.

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد. کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با طرح مصر برای برقراری آتش‌بس از ساعت ۲ بامداد ۲۱ مه (۰۳:۳۰ بامداد جمعه به وقت تهران) موافقت کرد.

 

بایدن در سخنرانی بامداد جمعه از نقش مصر در برقراری این آتش‌بس تقدیر کرده و از «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بابت پذیرفتن آن تشکر کرد.

 

پیشتر پایگاه خبری آکسیوس گزارش داده بود رئیس‌جمهور آمریکا در یکی از تماس‌های تلفنی خود با نتانیاهو به او گفته بود که خواستار برقراری هر چه سریعتر آتش‌بس است زیرا تاب مقاومت در برابر فشارهای بین‌المللی بابت عملیات اسرائیل در فلسطین را ندارد.

 

بایدن در سخنرانی بامداد جمعه بار دیگر حملات رژیم صهیونیستی به شهروندان فلسطینی را «حق اسرائیل برای دفاع از خود» توصیف کرد. او علی‌رغم این مدعی شد که با همراهی سازمان ملل به بازسازی غزه کمک خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار